Solicitati destul de mult astazi si maine, aveti o stare de agitatie, iar situatiile incomode continua sa va agaseze. Pot aparea si situatii ostile care va pun parca la incercare curajul si tenacitatea psihica. Mai este inca nevoie de rabdare, si de
Solicitati destul de mult astazi si maine, aveti o stare de agitatie, iar situatiile incomode continua sa va agaseze. Pot aparea si situatii ostile care va pun parca la incercare curajul si tenacitatea psihica. Mai este inca nevoie de rabdare, si de atentie, conflictele avand sansa de a fi rezolvate pe parcursul acestor doua zile. Puteti avea inspiratia necesara pentru abordarea unor solutii concrete, astfel incat sa puteti depasi contextul conflictual. Se poate remarca o oboseala crescuta, explicabila de altfel, simultan cu o deruta interioara in ceea ce priveste perspectiva pe termen lung. Se cere multa rabdare si incredere! Pot fi depasite propriile limite prin dezvoltarea potentialului de afirmare. Poate aparea un surplus de inspiratie creativa prin care va puteti continua potentialul creativ, folosind la maxim noile oportunitati. Este foarte importanta stabilirea noilor prioritati in conditiile prezente si de aceea se recomanda un discernamant sporit in urmarirea programelor alese pentru rezolvare. Aveti o mare dorinta de eficientizare, accentuata astazi si maine, dar ar fi indicat sa eliminati exagerarile si credulitatea excesiva, la care sunteti pr edispusi!

Berbec
In primul rand tineti sema de avertismentele Destinului in materie de dragoste. Gratie intrarii planetei Venus intr-un semn prieten, in Sagetator se pare ca refugiul pe care vi-l propune soarta este unul la care nu v-ati gandit. Chiar daca nu ati luat in calcul pana acum ca puteti fi atat de fericiti emotional, ar fi bine sa profitati din plin de acest cadou picat din cer si sa nu va pierdeti cumpatul sau sa va ocupati timpul cu alte lucruri lipsite de relevanta. Nu ezitati asadar sa va permiteti luxul de a simti ca traiti din nou, ca viata poate fi foarte generoasa chiar si atunci cand nu va mai asteptati!

Taur
Trebuie sa aveti o atentie cat mai mare in toate actiunile personale si sa gasiti o solutie cat mai buna pentru a iesi din orice relatie care v-ar putea obosi sau care v-ar putea crea stari de neliniste. Cu alte cuvinte, alegeti sa actionati oarecum neutru, sa nu transmiteti mesaje gresite asupra disponibilitatii dumneavoastra afective! S-ar putea sa fie dificil ulterior sa faceti fata asaltului amoros, din partea unor persoane care nu va intereseaza sub nicio forma. In schimb, exista cineva in viata dumneavoastra care va stimuleaza si va incita in mod deosebit, astfel incat nu va mai intereseaza nimeni altcineva.

Gemeni
Nu exagerati cu cheltuielile sau cu investitiile, deoarece va pot duce la conflicte cu cei apropiati! Sunteti in ipostaza de a lua o hotarare foarte importanta, fie de a va schimba locul de munca, fie de a va lansa pe o alta directie in afaceri. Prezenta lui Marte inca in semnul dumneavoastra aduce un plus de agitatie mentala, datorita opozitiei pe care o realizeaza cu Pluto. Aceste doua zile invita la corectarea tendintelor comportamentale gresite si la evitarea includerii lor ca stil de viata in propriul destin. Confuziile generale va perturba destul de mult, cu atat mai mult cu cat o parte din ele sunt generate de catre persoanele care va sunt apropiate sufleteste.

Rac
Indulgenta si delasarea v-ar putea crea mari probleme astazi si maine, dar va avertizeaza asupra exceselor emotionale sau a sentimentelor lipsite de discernamant. De asemenea, acestea ar putea crea premizele unor cheltuieli exagerate, greu de amortizat in timp. In acest context pot aparea dificultati in ceea ce priveste aprecierea corecta a situatiilor prin care sunteti nevoiti sa treceti. Incurcaturile pot aparea din partea unor asociati sau prieteni dubiosi, nesinceri si care pot crea la un moment dat dependente financiare nedorite. Aspectele armonioase vor putea insufla destula inspiratie creativa pentru a diminua toate tendintele negative.

Leu
Aveti proiecte mari, planuri care va includ exclusiv pe dumneavoastra insa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.