Actionarii Calimanesti-Caciulata au aprobat majorarea capitalului social al firmei cu 79%, ceea ce reprezinta un aport in numerar de aproape 4,8 milioane de lei, la 10,85 milioane de lei, potrivit unui comunicat al societatii transmis pietei Rasdaq,
Actionarii Calimanesti-Caciulata au aprobat majorarea capitalului social al firmei cu 79%, ceea ce reprezinta un aport in numerar de aproape 4,8 milioane de lei, la 10,85 milioane de lei, potrivit unui comunicat al societatii transmis pietei Rasdaq, prealuat de Mediafax.
Majorarea capitalului se va face prin emiterea unui numar de 47,92 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei. Actiunile emise vor fi oferite spre subscriere doar actionarilor existenti, proportional cu numarul de actiuni detinute de acestia.
Firma are in proprietate cinci hoteluri (Caciulata, Cozia, Oltul, Central si hotelul Vila Teilor), doua baze de tratament, sase vile, un han, doua pensiuni si alte active.
Actionarul majoritar este firma Cotexim Com, cu 71% din actiuni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.