BMW, cel mai mare producator de autoturisme premium din lume, a raportat o crestere cu 6,3% a profitului inainte de impozitare din al treilea trimestru din 2007, sub asteptarile pietei, insa si-a reafirmat estimarile pe tot anul curent, informeaza Re
BMW, cel mai mare producator de autoturisme premium din lume, a raportat o crestere cu 6,3% a profitului inainte de impozitare din al treilea trimestru din 2007, sub asteptarile pietei, insa si-a reafirmat estimarile pe tot anul curent, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Profitul inainte de impozitare a crescut la 765 milioane euro, din cauza inregistrarii unor profituri sub asteptari la divizia de baza producatoare de automobile si a pierderilor ridicate din sectorul "reconcilierilor". "Vanzarile pe segmente au fost afectate de fluctuatiile cursurilor de schimb, de pretul ridicat al materialelor si de cresterea costurilor cu demararea productiei de modele noi, precum si a cheltuielilor de cercetare si dezvoltare", a declarat compania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.