Trei persoane - o femeie si doi barbati - care in aprilie au talharit un patron turc, dupa care au fugit in strainatate, au fost prinsi ieri de politistii bucuresteni, ei fiind identificati dupa ce s-au intors in tara. Pe 22 aprilie 2007, Georgiana C
Trei persoane - o femeie si doi barbati - care in aprilie au talharit un patron turc, dupa care au fugit in strainatate, au fost prinsi ieri de politistii bucuresteni, ei fiind identificati dupa ce s-au intors in tara. Pe 22 aprilie 2007, Georgiana C. l-a sunat pe turcul Burhantin G., patron al unei societati comerciale din Romania, si l-a chemat, sub un pretext neprecizat, la o adresa din Drumul Taberei. La locul intalnirii, pe turc il astepta Lucian C. (27 de ani), din Ilfov si fratele acestuia, care l-au jefuit pe barbat. "Interesant este modul in care au actionat. Cei doi au pretins ca sunt politisti de la Crima Organizata, si-au acoperit fetele cu cagule negre, l-au amenintat cu un pistol si l-au incatusat pe turc cu catuse similare cu cele ale politistilor. L-au "perchezitionat" si i-au luat un telefon mobil, un ceas, actele, cheile de la masina si cheile de la casa", a declarat Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, citat de Mediafax. Cei doi falsi politisti s-au speriat de trecatorii care au venit sa vada ce se intampla, s-au suit intr-un autoturism de culoare rosie si au fugit. "La scurt timp de la comiterea faptei, femeia si cei doi barbati au fugit din tara, mai intai in Elvetia, apoi in Suedia", a adaugat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei. Au fost prinsi ieri dimineata, de politistii de la Crima Organizata, sprijiniti de cei de la SPIR. Ei au fost retinuti, urmand sa fie prezentati unei instante de judecata, cu propunere de arestare preventiva, pentru talharie. Anchetatorii au recuperat un sfert din prejudiciul creat cetateanului turc. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.