Mirela Miertoiu, medic estetician Numeroasele evenimente din viata unei femei ii predispun corpul si mai ales sanii la numeroase transformari. Pubertatea, sarcina si alaptarea, dietele necorespunzatoare, dar si alti factori de natura hormonala duc l
Mirela Miertoiu, medic estetician Numeroasele evenimente din viata unei femei ii predispun corpul si mai ales sanii la numeroase transformari. Pubertatea, sarcina si alaptarea, dietele necorespunzatoare, dar si alti factori de natura hormonala duc la modificarea aspectului sanilor. Pentru a preveni lasarea lor, trebuie sa aveti in vedere cateva reguli: - spatele trebuie sa aiba o pozitie corecta in orice activitate zilnica; - o baie sau un dus se termina printr-un jet cu apa rece pe sani, iar stergerea acestora se face cu un prosop aspru, in sensul acelor de ceasornic; - folositi o crema de masaj adecvata; - puneti comprese caldute pe sani, cate zece minute de doua ori pe zi, apoi masati usor cu lanolina in sensul acelor de ceasornic pentru un san si, opus, pentru celalalt san, dupa care reluati procedeul invers; - faceti exercitii cu greutati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.