Dupa ultima etapa de campionat, a aparut un adevarat cor care ridica osanale formatiei CFR Cluj, Gigi Becali, Dumitru  Dragomir si George Copos numarandu-se printre cei care considera ca echipa pregatita de Ioan Andone este in proportie de 80%
Dupa ultima etapa de campionat, a aparut un adevarat cor care ridica osanale formatiei CFR Cluj, Gigi Becali, Dumitru Dragomir si George Copos numarandu-se printre cei care considera ca echipa pregatita de Ioan Andone este in proportie de 80% campioana. Clujenii sunt insa convinsi ca aceasta este o strategie menita sa le adoarma vigilenta. “Este si asta o tactica. Sunt convins ca toate cele trei cluburi bucurestene isi vor da mana pentru a ne stopa. Daca ar fi sinceri cei care fac asemenea declaratii, nu as avea nimic de spus, dar si aceste iesiri in public fac parte dintr-o strategie. Cele opt puncte avans ne dau un confort, dar sunt insuficiente.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.