Valoarea lucrarilor de constructii a crescut in primele noua luni, in termeni reali, cu 34,1%, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica (INS). Avansul a fost de 36,7% in cazul cladirilor nerezidentiale, de 35,7% la imobilele
Valoarea lucrarilor de constructii a crescut in primele noua luni, in termeni reali, cu 34,1%, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica (INS). Avansul a fost de 36,7% in cazul cladirilor nerezidentiale, de 35,7% la imobilele rezidentiale si de 32,5% pentru constructiile ingineresti. Au fost consemnate majorari pentru toate tipurile de constructii. "Pe elemente de structura s-au inregistrat cresteri la toate componentele: lucrarile de constructii noi (+34,8%), lucrarile de intretinere si reparatii curente (+34,6%) si lucrarile de reparatii capitale (+30,7%), se arata in acelasi comunicat. In septembrie, comparativ cu luna anterioara, lucrarile de constructii au urcat cu 7,4%, crestere evidentiata pe toate tipurile de constructii - cladiri rezidentiale (+17,5%), nerezidentiale (+6,5%) si constructii ingineresti (+5%). Pe elemente de structura s-au inregistrat, de asemenea, cresteri la toate componentele: lucrarile de intretinere si reparatii curente (+18,2% ), lucrarile de constructii noi (+5,2% ) si lucrarile de reparatii capitale (+1,3%).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.