Mai multe masini cu numere de Arad si Bucuresti au fost la "service-ul" Comando Viola si au ramas fara parbrize sau geamuri. Suporterii lui Poli Timisoara s-au rafuit cu tot ce era "ros-albastru" si nu doar. Prima data, un timisorean imbracat in tri
Mai multe masini cu numere de Arad si Bucuresti au fost la "service-ul" Comando Viola si au ramas fara parbrize sau geamuri. Suporterii lui Poli Timisoara s-au rafuit cu tot ce era "ros-albastru" si nu doar. Prima data, un timisorean imbracat in tricoul Stelei a incasat cativa pumni. Apoi, baietii de la Comando Viola au schimbat cateva "amabilitati" cu cei cativa zeci de fani ai UTA, veniti de la Arad, fiindca le era dor de Lacatus. Suporterii din Bucuresti au pacalit jandarmii coborand din tren la Buzias, inainte de Timisoara si inainte ca jandarmii sa ii escorteze pana la stadion. Totusi, pana sa ia primul personal catre Timisoara, cativa fani ai lui Poli i-au depistat si l-au "sacrificat" pe unul din ei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.