Praktiker Romania va deschide pana la sfarsitul anului inca doua magazine, la Timisoara si la Iasi. Noua unitate de la Timisoara, a doua detinuta de companie in acest oras, va fi inaugurata vineri. Pentru magazinul din Iasi, deschiderea este programa
Praktiker Romania va deschide pana la sfarsitul anului inca doua magazine, la Timisoara si la Iasi. Noua unitate de la Timisoara, a doua detinuta de companie in acest oras, va fi inaugurata vineri. Pentru magazinul din Iasi, deschiderea este programata sa aiba loc in luna decembrie. Ca urmare a finalizarii celor doua proiecte, reteaua Praktiker Romania va incheia anul 2007 cu un total de 20 de magazine. Investitia Praktiker Romania in cele doua proiecte este de aproximativ 16 milioane euro, suma ce ridica la peste 160 milioane euro valoarea investitiilor realizate de companie de la inceputul activitatii sale. Magazinul de la Timisoara va adauga 8.200 de mp la suprafata de vanzare totala a retelei, iar cel din Iasi aproximativ 7.800 mp. Ambele sunt organizate dupa acelasi format ca si celelalte unitati Praktiker din tara. Odata cu noile deschideri, suprafata de vanzare totala a retelei va trece de 120.000 mp.Timisoara - al doilea oras cu mai mult de o reprezentanta"Odata cu deschiderile de la Timisoara si Iasi, atingem doua din liniile noastre strategice de dezvoltare: consolidarea prezentei Praktiker in orasele mari din tara si extinderea retelei in regiunea Moldovei. Ambele magazine vin cu un aport important la consolidarea retelei Praktiker din Romania si reconfirma, alaturi de precedentele deschideri din acest an, ritmul rapid pe care reusim sa-l pastram in procesul de extindere".
Timisoara este al doilea oras, dupa Bucuresti, unde Praktiker Romania va fi prezenta cu mai mult de un magazin. Prima unitate de aici a fost inaugurata in mai 2004, orasul banatean fiind printre primele tinte strategice atinse de Praktiker in procesul de expansiune.
Anul acesta, spatiul de vanzare al magazinului existent a fost extins cu 1.400 de mp, pana la un total de aproape 8.000 mp, iar vanzarile raportate pe primele 9 luni ale acestui an s-au ridicat la 181,9 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.