Elvetianul Pierre Franiois Sgueglia, autorul triplului asasinat, comis la sfarsitul lui 2005, in cartierul Giulesti din Capitala, s-a batut, in urma cu aproximativ doua saptamani, cu un alt strain inchis in Penitenciarul Rahova. Mai multi detinuti c
Elvetianul Pierre Franiois Sgueglia, autorul triplului asasinat, comis la sfarsitul lui 2005, in cartierul Giulesti din Capitala, s-a batut, in urma cu aproximativ doua saptamani, cu un alt strain inchis in Penitenciarul Rahova. Mai multi detinuti care au dorit sa-si pastreze anonimatul au povestit ca, desi disputa a fost provocata chiar de catre Sgueglia, tot elvetianul a fost cel care a primit ingrijiri medicale, fapt confirmat si de conducerea puscariei. "Pierre Franiois Sgueglia prezenta leziuni in zona buzei. A completat o declaratie in care preciza ca a cazut singur si s-a lovit, chiar daca primele informatii pe care le-am primit si noi au fost ca a avut o altercatie cu o alta persoana privata de libertate. Oricum, este un detinut linistit. Cand a fost transferat aici a mai creat mici probleme, insa s-a linistit in foarte scurt timp", a declarat Razvan Cotofana, directorul adjunct al Penitenciarului Rahova.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.