Un pilot al liniilor aeriene americane si copilotul lui s-au lasat doborati de oboseala si au tras un pui de somn reconfortant in timpul unei curse nationale. Evenimentul a avut loc in urma cu trei ani, dar a fost dat publicitatii abia in weekend, c
Un pilot al liniilor aeriene americane si copilotul lui s-au lasat doborati de oboseala si au tras un pui de somn reconfortant in timpul unei curse nationale. Evenimentul a avut loc in urma cu trei ani, dar a fost dat publicitatii abia in weekend, cu ocazia unui congres privind siguranta zborurilor. Cei doi piloti, ale caror nume nu au fost date publicitatii, au fost treziti cu doar 20 de minute inainte de aterizare, de apelurile disperate ale controlorului de trafic, ingrijorat ca avionul, cu 100 de pasageri la bord, zbura prea sus si cu o viteza de doua ori mai mare decat cea admisa. Intre timp, avionul a fost lasat pe mainile pilotului automat. Desi participantii la congres nu au dorit sa precizeze numele companiei care le-a oferit astfel de senzatii tari pasagerilor sai, toate suspiciunile se indreapta catre Frontier Airlines, singura care ofera un zbor de noapte pe ruta Denver-Baltimore.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.