Dincolo de mizeriile strigate la adresa lui Adi Mutu si a conationalilor sai din Italia, dupa ce o femeie din Roma ar fi fost ucisa de un imigrant roman de etnie rroma, iata ca amicalul dintre CFR Cluj si Juventus Torino, programat peste doua saptama
Dincolo de mizeriile strigate la adresa lui Adi Mutu si a conationalilor sai din Italia, dupa ce o femeie din Roma ar fi fost ucisa de un imigrant roman de etnie rroma, iata ca amicalul dintre CFR Cluj si Juventus Torino, programat peste doua saptamani, pe arena din Gruia, este pus sub semnul intrebarii din cauza actelor xenofobe aparute in Peninsula. "Perfectasem deja acest meci, care ar fi trebuit sa se joace la Cluj, insa ultimele evenimente din Italia au dat totul peste cap. Noi inca mai asteptam un raspuns din partea celor de la Juventus. Daca pana marti (n.r. azi) nu vom primi nicio veste, atunci e clar ca amicalul nu va mai avea loc. Sunt si ei pusi intr-o postura destul de delicata, tinand cont de ce s-a intamplat cu romanii de acolo. Nu stiu daca italienii ar fi de acord ca Juventus sa mai vina in Romania dupa aceste incidente", a precizat in acest sens presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan. (N. S.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.