United Romanian Bereprod Breweries (URBB), care produce marcile Tuborg si Carlsberg, asteapta o crestere a vanzarilor de 20% in ultimele doua luni din acest an dupa lansarea berii speciale de sarbatori Tuborg Christmas Brew, pentru al optulea an cons
United Romanian Bereprod Breweries (URBB), care produce marcile Tuborg si Carlsberg, asteapta o crestere a vanzarilor de 20% in ultimele doua luni din acest an dupa lansarea berii speciale de sarbatori Tuborg Christmas Brew, pentru al optulea an consecutiv.
In clasamentul mondial al vanzarilor de Tuborg Christmas Brew, Romania ocupa locul doi, dupa Danemarca.
Compania a alocat in acest an pentru promovarea brandului un milion de euro. Tuborg Christmas Brew se va gasi pe piata pana pe 31 decembrie.Cauta oameniURBB, care va depasi pana la sfarsitul acestui an o cifra de afaceri de 100 de milioane de euro, va mai angaja cel putin 100 de oameni. ''Mai avem nevoie de oameni la fabrica, distributie si vanzari'', ne-a declarat Shachar Shaine, presedintele URBB. Compania are in prezent 900 de angajati. URBB estimeaza pentru 2008 un plan de investitii de cel putin 15 mil. euro. ''Cred ca in 2008 cresterea de piata va fi mai modesta ca in 2007. Noi vom investi in continuare in dezvoltarea marcilor si speram sa avem o cota de piata mai mare'', a mai spus Shachar Shaine. Valoarea pietei interne a berii este estimata la un miliard de euro. Principalii jucatori: Ursus Breweries, Heineken Romania, InBev Romania, URBB.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.