Dupa ce Comisia de Apel i-a ridicat suspendarea portarului oltean, iar acesta a aparat deja in trei meciuri, Gloria a facut recurs, cerand repedepsirea lui Bornescu.     Situatia lui Mircea Bornescu risca sa devina o telenovela. Suspend
Dupa ce Comisia de Apel i-a ridicat suspendarea portarului oltean, iar acesta a aparat deja in trei meciuri, Gloria a facut recurs, cerand repedepsirea lui Bornescu.     Situatia lui Mircea Bornescu risca sa devina o telenovela. Suspendat initial pentru sase etape si achitat dupa ispasirea unui singur meci pe bara, goalkeeper-ul oltenilor este din nou contestat de Gloria Bistrita.     RAZBOI. Iritati de faptul ca absenta lui Coroian conteaza enorm pentru trupa lui Ovidiu Sabau si ca Tatarusanu a fost suspendat la randul sau pentru trei etape dupa ce l-a scos din circuit pe buzoianul Ochirosii pentru sase luni, conducatorii Gloriei au depus ieri un recurs la Comisia de Apel a FRF. Concret, acestia solicita resuspendarea lui Bornescu, de data aceasta pentru o perioada cuprinsa intre 16 si 24 de etape, aredelenii motivand ca infractiunea olteanului se incadreaza acum la vatamare corporala! Sedinta Comisiei de Apel va avea loc joi, 8 noiembrie, dar conducatorii formatiei din Banie par destul de linistiti in privinta verdictului final. "Dumnezeu e sus si vede tot. Cei care m-au judecat s-au convins ca n-am avut nici urma de intentie sa-l lovesc pe Coroian. Ca rasplata, cred ca din acest motiv il au bistritenii acum suspendat pe Tatarusanu, pentru ca mi-au vrut raul mie. Oricum, nu-mi pica deloc bine cand aud de astfel de lucruri. Am ajuns sa-mi fie frica sa ies pe centrari, iar arbitrii se uita la mine de parca as fi din alta lume. Am fost atacat foarte tare dupa evenimentul cu Coroian, unii m-au comparat cu nazistii, altii mi-au zis direct ca sunt criminal, nici nu vreau sa-mi aduc aminte", a declarat ieri Bornescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.