Regina a intrat in top alaturi de vedete renumite si a fost apreciata de Vogue in special pentru modul elegant in care a purtat pe cap o esarfa in timp ce se afla la resedinta sa de la Balmoral. Potrivit revistei, Elizabeta a II-a poarta pe cap esarf
Regina a intrat in top alaturi de vedete renumite si a fost apreciata de Vogue in special pentru modul elegant in care a purtat pe cap o esarfa in timp ce se afla la resedinta sa de la Balmoral. Potrivit revistei, Elizabeta a II-a poarta pe cap esarfa cu aceeasi eleganta cu care ar purta bijuteriile Coroanei. In topul 50 realizat de Vogue figureaza modelele Kate Moss, Claudia Schiffer, Sophie Dahl, Naomi Campbell, precum si actrite cum ar fi Helen Mirren, Vanessa Redgrave, Rosamund Pike si Charlotte Rampling. "Eleganta rezida mai ales in modul in care porti ceva, nu depinde de accesoriul pe care il ai", mentioneaza reprezentantii Vogue. "Eleganta nu se poate cumpara si nici nu se poate simula. Spre deosebire de frumusete, eleganta nu este ceva cu care te nasti", adauga revista. Potrivit Vogue, Helen Mirren, in varsta de 62 de ani si care a castigat Oscarul anul acesta pentru modul in care a interpretat rolul reginei Elizabeta a II-a, este "luminoasa, sexi si talentata si se imbraca perfect". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.