Mircea Rednic ramane fara victorie pe teren propriu dupa re­ve­nirea in Giulesti, elevii sai ne­reu­sind decat o remiza, scor 1-1, im­po­triva Unirii Urziceni. Gazdele au inceput in fo
Mircea Rednic ramane fara victorie pe teren propriu dupa re­ve­nirea in Giulesti, elevii sai ne­reu­sind decat o remiza, scor 1-1, im­po­triva Unirii Urziceni. Gazdele au inceput in forta si au deschis scorul prin capitanul Maftei, care a ins­cris cu capul dupa un corner. Elevii lui Dan Petrescu au echilibrat apoi partida, reusind egalarea la pu­tin timp dupa relua­re, prin Mara. Ialomitenii au mai inscris o data, in minutul 64, dar centralul a anulat golul pe motiv de fault in atac. Giulestenii au terminat partida in inferioritate numerica, Ni­colae Grigore fiind eliminat dupa un fault dur la Mara (a€™81). Pe fi­na­lul meciului, suporterii gazdelor au cerut plecarea patronului Geor­ge Copos si demisia antrenorului Mircea Rednic. "Suporterii au fost extraordinari cat timp am condus. In momentul in care echipa a fost egalata si-au varsat nervii pe mine si bine au facut. Sa lase jucatorii in pace si sa ma injure pe mine. Nu sunt suparat pe ei", a spus dupa meci Copos, ame­nintand apoi cu remanieri in lot: "Nu poti sa le ceri fotbalistilor mai mult decat pot da. Oricum, cativa jucatori nu vor mai continua la Rapid incepand din iarna. Avem nevoie de fotbalisti cu valoare, iar doi sau trei din actualul lot nu vor mai ramane la Rapid". De partea cealalta, an­tre­norul Dan Petrescu s-a aratat din nou nemultumit de ar­bi­traj: "Au fost 15 minute echilibrate, dar apoi, timp de 75 de mi­nute, echipa noastra a jucat de doua ori mai bine si a dominat la toate capitolele, si fizic, si tactic, si tehnic. Eu nu tin minte o ocazie a Rapidului dupa minutul 15. Nici CFR-ul, care a castigat aici, nu a reusit sa faca jocul pe care l-am facut noi. Rezultatul este min­cinos, meritam victoria. Am avut gol valabil. Trebuia sa dea si mai multe cartonase rosii, dar a dat unul singur".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.