Porturile Constanta Nord si Constanta Sud au fost inchise, luni dimineata, din cauza vantului foarte puternic. DECIZIE. Alexandru Mezei, directorul Capitaniei Zonale Constanta, a declarat ca luni la ora 9,15 au fost suspendate manevrele in portur
Porturile Constanta Nord si Constanta Sud au fost inchise, luni dimineata, din cauza vantului foarte puternic. DECIZIE. Alexandru Mezei, directorul Capitaniei Zonale Constanta, a declarat ca luni la ora 9,15 au fost suspendate manevrele in porturile Constanta Nord si Constanta Sud maritim si fluvial deoarece vantul sufla din sectorul nordic cu peste 50 de kilometri la ora. Din acelasi motiv a fost restrictionat traficul pe Canalul Dunare - Marea Neagra. Capitania a transmis avize de furtuna pentru urmatoarele 24 de ore tuturor navelor aflate in porturile maritime. Astfel, navele aflate in rada exterioara trebuie sa stea cu motoarele pornite, iar cele de la cheu trebuie sa intareasca legaturile la tarm.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.