Intrebat despre informatiile din presa dupa care exista indicii legate de spagi primite de unii ministri, indicii rezultate in urma ascultarilor telefoanelor, Nicolaescu a spus ca, daca cineva are asemenea informatii, ar trebui sa le dea, ca el nu le
Intrebat despre informatiile din presa dupa care exista indicii legate de spagi primite de unii ministri, indicii rezultate in urma ascultarilor telefoanelor, Nicolaescu a spus ca, daca cineva are asemenea informatii, ar trebui sa le dea, ca el nu le are, insa stie ca are domiciliul supravegheat si telefonul pus sub ascultare. "Stiu ca am telefoane ascultate, am masina in fata casei, care sta zi si noapte si urmareste, stiu ca salariati ai Ministerului se plang si ei de telefoane urmarite, stiu lucrurile astea. Nu e o noutate pentru mine, stiindu-l pe Traian Basescu. Nu ca e vinovat, e cauza a ce se intampla. El a dispus toate aceste lucruri, sunt convins de asta", a declarat Nicolaescu. El a adaugat ca in momentul in care se deschide intamplator usa masinii care ii supravegheaza casa, inauntru se vede un studio de televiziune, iar telefonul sau scoate sunete ciudate cand il apropie de un radio, se intrerupe, uneori suna "aiurea" si mesaje de pe telefonul lui sunt redirectionate pe cel al sotiei. "Dac-ar fi paparazzi, as fi multumit, dar nu sunt paparazzi", a mai precizat ministrul. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.