Liga Alesilor Locali ai PSD nu a reusit sa calmeze orgoliile din partidul lui Geoana, in ciuda unor discursuri impaciuitoare rostite de dragul moratoriului pentru alegeri. Dancu persevereaza cu criticile sale despre „indignatii“ din PSD.
Liga Alesilor Locali ai PSD nu a reusit sa calmeze orgoliile din partidul lui Geoana, in ciuda unor discursuri impaciuitoare rostite de dragul moratoriului pentru alegeri. Dancu persevereaza cu criticile sale despre „indignatii“ din PSD. Nechita critica „tradatorii“ de la motiune, Geoana recunoaste diferentele de mentalitate cu Iliescu, in vreme ce presedintele de onoare remarca riscul unei noi scindari a PSD.

Chiar daca a lipsit de la reuniune, Vasile Dancu a lansat noi atacuri impotriva „indignatilor“ din PSD, pe site-ul personal. Dancu le-a transmis celor care i-au cerut demisia, dupa ce a criticat „javrele batrane din PSD“, ca nu pleaca. Si primarul Iasiului, Gheorghe Nechita, pare sa aiba o problema cu Iliescu, aducand in discutie „interesele particulare“ ale unor pesedisti la motiune, care au creat impresia unui „PSD divizat in interior“. El si-a amintit cum hotarari importante ale PSD „au fost calcate in picioare“ cu regularitate de unii si cere ca, dupa euroalegeri, in partid sa aiba loc „o analiza lucida“. Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a avertizat ca disputele interne tind sa indrepte partidul spre o a treia scindare. El a aratat ca partidul se afla in fata „valului al treilea de reformatori“, dupa ruperea FSN in 1991 si apoi plecarea unora la ApR in '97, cu acelasi slogan de reformare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.