Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, s-a cununat religios, la Bucuresti, cu americanul Todd Medina, nasii cuplului fiind Nicu si Mihaela Gheara.

Raluca Sandu si-a aratat
tatuajul „crestin" la ceremonia religioasa Nasu’ Mircea Sandu a devenit socru mic. Fiica presedintelui FRF, Raluca Sandu, si alesul ei, fostul luptator american Todd Medina, si-au pus pirostriile, simbata, la Bucuresti. Desi cei doi isi unisera destinele in urma cu doi ani in Statele Unite, mireasa a dorit sa repete nunta si acasa, alaturi de familie. La ceremonia religioasa, desfasurata la Biserica Popa Soare, situata in apropiere de casa lui Mircea Sandu, au luat parte numai rudele si prieteni apropiati ai mirilor veniti din Statele Unite, intimitatea evenimentului fiind asigurata de opt bodyguarzi. Parintii spirituali ai celor doi au fost Nicu si Mihaela Gheara. Daca fosta jucatoare de tenis a afirmat ca „nunta din America a fost mai emotionanta, intrucit a fost prima", Todd Medina a fost impresionat ca „in Romania inca se pastreaza traditia, spre deosebire de Statele Unite". Desi este catolic, fostul luptator a acceptat de dragul sotiei sale sa se casatoreasca in rit ortodox. Vizibil emotionat, Nasu’ nu si-a putut stapini lacrimile in timpul slujbei religioase.

Dupa incheierea ceremoniei, toata lumea s-a mutat la hotelul Intercontinental, unde si-au facut aparitia si prietenii lui Mircea Sandu din fotbalul romanesc. Viorel Paunescu, Gheorghe Hagi, Victor Piturca, Ioan si Victor Becali, Dumitru Dragomir, Jean Padureanu, Ionut Lupescu, Ilie Nastase, Florin Segarceanu sint doar citiva dintre cei care au raspuns prezent la invitatia sefului FRF. Programul artistic a fost asigurat de „prietenii" nasului Nicu Gheara: Romica Tociu, Cornel Palade, Marcel Pavel si Andreea Banica.

Pentru acest eveniment, Raluca Sandu a optat pentru o rochie alba de mireasa marca Ersa, achizitionata din Statele Unite, in timp ce Todd a ales un costum Valentino. In ceea ce priveste incaltarile, mirii au purtat pantofi creati de designerul roman Mihai Albu. Daca Raluca a avut o pereche de sandale din satin, cu cristale Swarovski, Todd Medina a incaltat o pereche de pantofi negri, din lac. Mirii nu vor avea parte de o luna de miere in adevaratul sens al cuvintului, intrucit peste o saptamina vor trebui sa se intoarca in Statele Unite. Cei doi vor profita insa de cele citeva zile pe care le mai au de petrecut in Romania si vor merge sa viziteze Poiana Brasov si manastirile din Moldova. Chiar daca sint proaspat casatoriti, intre cei doi „au aparut" deja mici „neintelegeri": in vreme ce Raluca a anuntat ca isi doreste trei copii, Todd i-a zis ca vrea noua. Luptatorul american are deja un fiu dintr-o relatie anterioara: Tanner (9 ani).

Raluca Sandu l-a cunoscut pe Todd Medina intr-o perioada grea pentru ea. Inculpata in dosarul Cocaina pentru VIP-uri alaturi de varul ei Robert Sandu si de fostul iubit Ion Ion Tiriac, fiica presedintelui FRF a ales sa paraseasca tara, stabilindu-se in Statele Unite. Aici, mai exact la sala de antrenamente pe care Medina o are in Newport Beach, California, ea s-a intilnit pentru prima oara cu cel care urma sa-i devina sot. Dupa un an de relatie, Raluca si Todd s-au casatorit, la nunta fiind prezent si Mircea Sandu. Printre fostii iubiti ai Ralucai Sandu se numara jucatorul spaniol de tenis Carlos Moya si antrenorul Walter Zenga.