Retras din activitate la inceputul acestui sezon competitional, arbitrul Anton Helesteanu pare sa nu ramana pentru mult timp in afara dreptunghiului verde. Helesteanu, sustin surse apropiate FC Valslui, urmeaza sa intre in conducerea gruparii aflate
Retras din activitate la inceputul acestui sezon competitional, arbitrul Anton Helesteanu pare sa nu ramana pentru mult timp in afara dreptunghiului verde. Helesteanu, sustin surse apropiate FC Valslui, urmeaza sa intre in conducerea gruparii aflate pe locul VI in Liga 1.  In urma cu putin timp s-a vorbit despre cooptarea fostului arbitru in structura Poli Iasi. Mai nou, se vorbeste despre implicarea acestuia in conducerea FC Vaslui. a€žNu este adevarata aceasta informatie. Eu am mers la meciul dintre FC Vaslui si CFR Cluj in calitate de prieten al lui Dorinel Munteanu", s-a marginit sa declare Anton Helesteanu. Cu toate acestea, se pare ca fostul arbitru va primi cat de curand sarcini in cadrul clubului finantat de Adrian Porumboiu. Mai precis, Helesteanu se va ocupa de relatia cu arbitri, FRF si protocol in cadrul gruparii FC Vaslui.BARZA CHIOARA. Pe marginea acstui subiect, Adrian Porumboiu a declarat pentru Jurnalul National ca "Subiectul Helesteanu nu il pot discuta pentru ca este prematur", finantatorul FC Vaslui lasand sa se inteleaga ca pana in prezent au fost doar tatonari in dialogul purtat pe seama aducerii fostului arbitru in structura clubului. In schimb, fostul mare arbitru a continuat sa-l atace pe Aurelian Bogaciu, arbitrul partidei FC Vaslui - CFR Cluj."Baiatul asta era in urma cu un an in Duvizia C. A saltat foarte brusc, fara niciun temei. El este de meserie derbedeu, cu studii in arbitraj facute la Academia Barza Chioara".  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.