Presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, nu este de acord cu seful LPF, Dumitru Dragomir, care a spus ca formatia pregatita de Ioan Andone se poate considera deja campioana.     Runda a 14-a a Ligii 1 a fost inca o data cu noroc pentru C
Presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan, nu este de acord cu seful LPF, Dumitru Dragomir, care a spus ca formatia pregatita de Ioan Andone se poate considera deja campioana.     Runda a 14-a a Ligii 1 a fost inca o data cu noroc pentru CFR Cluj. Profitand de pasii gresiti facuti de toate cele trei mari grupari bucurestene, trupa lui Ioan Andone, invingatoare la Vaslui, s-a distantat si mai mult de acestea. Ardelenii au 10 puncte in plus fata de Dinamo si de Rapid si 15 inaintea Stelei.     CONTRADICTIE. In aceste conditii, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, este convins ca soarta titlului este pecetluita. "Cred ca CFR este campioana. Ardelenii iau titlul pentru ca au un antrenor bun si jucatori de valoare. Rezultatele din etapa asta nu m-au surprins. Echipele din Bucuresti se bat intre ele, ca de obicei, iar castigatorii principali sunt cei de la Cluj", a spus "Oracolul din Balcesti". Desi parcursul CFR-ului il satisface, presedintele gruparii din Gruia, Iuliu Muresan, nu impartaseste in totalitate punctul de vedere al lui Dragomir: "Cand o sa avem 18 puncte avans fata de a doua clasata, o sa ne putem considera campioni. E bine ca echipa a inceput sa se omogenizeze, ca jocul nostru creste de la meci la meci". Altfel, desfasurarea meciului amical dintre CFR Cluj si Juventus Torino, care ar trebui sa aiba loc peste doua saptamani in Romania, este pusa sub semnul intrebarii din cauza problemelor aparute in Italia, in care este implicata comunitatea romana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.