PUNCTUL PE EI
CFR Cluj isi consolideaza pozitia in fruntea clasamentului. Este, in primul rand, vina trupetilor lui Ioan Andone. Echipa insira meciuri bune la rand, creeaza un fotbal vandabil ca spectacol si eficient pentru clasament. Dar galopu
PUNCTUL PE EI
CFR Cluj isi consolideaza pozitia in fruntea clasamentului. Este, in primul rand, vina trupetilor lui Ioan Andone. Echipa insira meciuri bune la rand, creeaza un fotbal vandabil ca spectacol si eficient pentru clasament. Dar galopul solitar al CFR-ului este favorizat si de parcursul schiop al formatiilor care-i duc trena.


La Timisoara este tot mai evidenta o diviziune sociala a muncii. Dusan Uhrin isi cloceste echipa in liniste deplina. Pe de alta parte, Marian Iancu si-a facut o grupa de gonaci harnici care tin la distanta rapitoarele. Mai mult, patronul, propagandist destoinic al cioranelii, striga cu disperare hotii chiar si atunci cand el insusi mai da cu vastul prin sarsanalele adversarilor. Chiar daca Augustus Constantin i-a incalzit ciorba in meciul cu Steaua, Iancu a promis la scena deschisa ca nu-l va scapa din haturi nici de acum inainte pe Constantin tatal, cel care este si sef al fluierasilor. Deocamdata ii merge smecheria. Si ii va merge pana in momentul in care pagubitii vot face rost de flit.


Dan Petrescu a facut trupa buna la Unirea Urziceni. Fara bani prea multi a reusit sa realizeze o constructie mai inalta decat cea de la Timisoara. Dar nu are linistea si protectia de care beneficiaza Uhrin. Munca antrenorului este parazitata de indeletnicirile extraprofesionale. Inregistreaza tot mai multe infrangeri in razboiul pe care l-a pornit impotriva arbitrilor. Ajutorul pe care-l astepta din partea lui Mihai Stoica are efect de bumerang. Presedintele Unirii n-are stil si nici anvergura lui Marian Iancu. Are doare ifose.


Dinamo, Steaua si Rapid sunt victime ale framantarilor interne. Granzii Capitalei au devenit umili gestionari ai ideilor sarace pogorate peste echipe dinspre conducatorii neinspirati.


Walter Zenga, inlocuitorul lui Rednic, n-are anvergura. Pare un biet croitoras care strica materialul clientului, in loc sa-i dea valoare. A mototolit rau de tot echipa, lipsind-o de orice fel de expresivitate. In aceste conditii, rezultatele nu pot fi decat intamplatoare.


George Copos se tine de scrisori deschise. De protest, fireste. Acuza arbitrii. Pe cei care au defavorizat Rapidul. Uita insa de scrisorile de multumire pe care le-ar merita fluierasii care i-au ajutat pe giulesteni. Poate si spre suporteri ar trebui trimise ceva depese. De scuzea€¦


Gigi Becali pare sa fi devenit cat de cat realist dupa ce s-a tratat cu Lacatus. "Ce rost mai are sa zic eu ceva de arbitri. Ca n-au dat 11 m, ca au anulat doua goluri daca nu am jucat nimic." Asa ca rabdare si material pentru reconstructie, coane. In rest, numai de bine.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.