Vasile Tagean, bodyguardul presedintelui executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a batut ieri dimineata un politist comunitar din Vaslui, care a ajuns in stare grava la spital, suferind o dubla fractura de femur! Potrivit primelor cercetari ale p
Vasile Tagean, bodyguardul presedintelui executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a batut ieri dimineata un politist comunitar din Vaslui, care a ajuns in stare grava la spital, suferind o dubla fractura de femur! Potrivit primelor cercetari ale politistilor vasluieni, Constantin Ciolan ar fi fost confundat de Tagean cu una dintre pesoanele care au facut galagie, la ora 4.30 dimineata, in fata hotelului unde era cazata echipa CFR Cluj.
Incidentul a avut loc dupa ce delegatia clubului ardelean a sunat la 112 pentru a anunta un scandal in fata Hotelului Europa si patrula formata din Ciolan si un politist de la paza si ordine s-a deplasat in zona pentru a rezolva situatia. In momentul sosirii patrulei, in fata hotelului au iesit si cativa bodyguarzi, cu intentia de a rezolva singuri problema. Persoanele care facusera galagie au fugit printre blocuri, fiind urmarite de politisti si de bodyguarzi. Tagean le-a declarat anchetatorilor ca din cauza intunericului l-a confundat pe Ciolan cu unul dintre cei care facusera galagie in fata hotelului. Ciolan a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Tagean risca pana la sapte ani de inchisoare pentru vatamare corporala grava. Aceasta este o incadrare provizorie, incadrarea finala a faptei bodyguardului urmand sa se faca in functie de evolutia starii de sanatate a politistului comunitar. Evenimentele de ieri, petrecute inaintea meciului dintre FC Vaslui si CFR Cluj, au fost precedate de declaratii dure ale oficialilor de la cele doua cluburi. "Munteanu a spus ca nu vom mai fi niciodata pe primul loc! Iata ca, folosind strainii pe care el nu ii accepta, suntem lideri detasati", spunea Muresan, replica lui Dorinel fiind prompta: "Muresan a lucrat degeaba cu mine; n-a invatat nimic!".
Porumboiu: "Castiga cine da mai mult!"
Nici meciul de la Vaslui n-a fost mai linistit. CFR s-a impus cu 2-0 si a terminat meciul cu un jucator mai putin pe teren, Culio fiind eliminat in minutul 76, dar Adrian Porumboiu (foto), finantatorul moldovenilor, a acuzat dur arbitrajul lui A. Bogaciu. "Nu se poate asa ceva! Arbitrajul mi-a adus aminte de Victoria Bucuresti! Sa-i fie rusine acestui copil, dar si celor care il imping in fata si care au cerut dispensa de la UEFA sa-l faca arbitru international! N-am pierdut din cauza arbitrajului - CFR a avut doua ocazii si a dat doua goluri, iar noi am dominat - dar arbitrul a facut parte din joc. El a arbitrat acum doua etape la Cluj, pe CFR, cu Urziceni, cand a fost pregatit! Ce protectie a avut CFR, n-am vazut in viata mea! Si tot acest arbitru ne-a executat si cu Steaua! E bun atunci, executa tot ce i se cere! Am impresia ca acest campionat se joaca la mai mare, adica cine da mai mult!", a declarat Porumboiu dupa meci. "Am jucat bine, dar am pierdut. Asta este, mergem inainte. Nu stiu daca CFR este cea mai buna echipa din campionat, dar Muresan, pe vremuri respectat si iubit ca si conducator de club, devine penibil", a spus D. Munteanu, antrenorul-jucator lui FC Vaslui, care n-a evoluat insa in meciul de ieri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.