Bara il acuza pe Ion ca in ultimele doua luni "a distrus" clubul UTA. "Ramane de vazut procedura prin care pot sa revin dupa demisia data. Daca reusesc sa trec peste aceste proceduri, o sa incerc sa vad cat pot reface din tot ce s-a distrus in ultime
Bara il acuza pe Ion ca in ultimele doua luni "a distrus" clubul UTA. "Ramane de vazut procedura prin care pot sa revin dupa demisia data. Daca reusesc sa trec peste aceste proceduri, o sa incerc sa vad cat pot reface din tot ce s-a distrus in ultimele doua luni. Il voi da in judecata pe Sandu Ion pentru declaratiile sale. N-am putut sa mai rezist la tot ce s-a scris in ultimul timp in presa locala", a spus Bara. Bara si Ion au investit la UTA Arad incepand din sezonul 2006/2007. Atunci, UTA a ajuns in Liga I dupa ce a fuzionat cu Liberty Oradea, care promovase, desi gruparea aradeana urma sa joace in esalonul al treilea. Bara, care a ocupat si functia de presedinte al clubului, a demisionat pe 8 octombrie, fara a avea vreo pretentie financiara, dar cu conditia ca UTA sa nu retrogradeze in urmatorii doi ani. Dupa ce si-a anuntat despartirea de UTA, Bara a subliniat ca a semnat si actele de cesionare catre Primaria Arad a drepturilor asupra siglei si palmaresului clubului si a precizat ca in viitorul apropiat nu va mai investi in fotbal. Intre Bara si Ion neintelegerile au aparut dupa ce au decis sa transforme clubul in societate pe actiuni, cei doi nereusind sa ajunga la un acord privind procentul pe care il va detine fiecare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.