LOTO - Peste 4 milioane a‚¬ fond de castiguri Loteria Romana estimeaza un fond de castiguri de peste 4,3 milioane de euro la categoria I pentru tragerea Loto 6/49 de azi. Ultima data, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 a fost castig
LOTO - Peste 4 milioane a‚¬ fond de castiguri Loteria Romana estimeaza un fond de castiguri de peste 4,3 milioane de euro la categoria I pentru tragerea Loto 6/49 de azi. Ultima data, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat la data de 26 august si a fost in valoare de 10,45 milioane de euro, cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane.   ANIVERSARE - Basescu implineste azi 56 de ani Presedintele Traian Basescu im­pli­neste azi 56 de ani. Potrivit Rom­pres, el va sarbatori evenimentul ala­turi de familie. Presedintele s-a nas­cut la 4 noiembrie 1951, in localitatea Basarabi, judetul Constanta, si a absolvit Facultatea de Navigatie a Institutului de Marina "Mircea cel Batran" din Constanta. A fost ales presedinte al Romaniei in urma celui de-al doilea tur de scrutin al ale­ge­rilor prezidentiale de la 12 decembrie 2004, cu 51,23% dintre voturi.   FILAJ - Nicolaescu se crede urmarit Ministrul Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca este urmarit si crede ca actiunea este intreprinsa si de reprezentantii DNA, si de serviciile secrete la ordi­nul presedintelui Traian Basescu. El a spus ca, in momentul in care se des­chide intamplator usa masinii care ii supravegheaza casa, inauntru se vede un studio de televiziune, iar telefonul sau scoate sunete ciudate cand il apropie de un radio, se intrerupe, uneori suna "aiurea" si mesaje de pe telefonul lui sunt redirectionate pe cel al sotiei. (Mediafax)  BUCURESTI - Cadavru la caminul Leu, neidentificat Un barbat neidentificat (cu varsta cuprinsa intre 25 si 30 de ani) a fost gasit mort ieri la pranz langa un ca­min din complexul studentesc Leu din Capitala. Medicul legist a stabilit ca pe corp exista urme specifice caderii de la inaltime, aceasta fiind si cauza decesului, stabilita in urma an­chetei preliminare. Accidentul ar fi avut loc in urma cu cateva zile. (Mediafax)   PSD - Reculegere la Liga Alesilor locali Liga alesilor PSD, eveniment organizat anual, a inceput, ieri, la Sala Pa­latului, cu momente de reculegere pentru Giovanna Reggiani si Antonie Iorgovan. La eveniment au participat majoritatea vicepresedintilor PSD, dar si presedintele Mircea Geoana si Ion Iliescu. Liderul PSD a afirmat ca "la masa mare a familiei social-de­mocrate, sub cortul PSD", are loc toata lumea, "si Ion Iliescu, si Nicu Banicioiu, si Adrian Nastase, si Va­sile Dancu". Geoana a mai spus ca formatiunea sa "nu se va opri" pana in 2009, cand la Palatul Cotroceni se va instala un social-democrat. (Mediafax)   PAKISTAN - Decret de stare de urgenta Presedintele pakistanez, Pervez Mu­sharraf, a decretat ieri starea de ur­genta in tara, iar Constitutia a fost sus­pendata. Presa de la Islamabad afirma ca presedintele urmeaza sa declare starea de urgenta in cazul in care Curtea Su­pre­ma nu va valida candidatura lui Mu­sharraf la alegerile prezidentiale des­fasurate la 6 octombrie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.