Contra, Rosu si Cocis au fost convocati pentru meciurile cu Bulgaria si Albania din preliminariile Euro 2008.

Internationalii romani Cosmin Contra (Getafe), Laurentiu Rosu (Recreativo de Huelva) si Razvan Cocis (Lokomotiv Moscova) revin sub comanda selectionerului Victor Piturca pentru meciurile cu Bulgaria si Albania, din preliminariile Euro 2008. Daca Rosu si Cocis au inceput sa joace pentru echipele lor, dupa lungi perioade de indisponibilitate, ,,Gurita’’ nu a revenit inca pe gazon dupa accidentarea la genunchiul sting. Cu toate acestea, Piturca a decis sa-l treaca pe lista celor 12 stranieri care vor infrunta, pe 17 noiembrie, in deplasare, Bulgaria, respectiv pe 21 noiembrie, acasa, Albania. Alaturi de cei trei au mai fost convocati Ogararu (Ajax Amsterdam), Tamas (AJ Auxerre), Chivu (Internazionale Milano), Rat (Sahtior Donetk), Codrea (AC Siena), Florentin Petre (TSKA Sofia), Mutu (Fiorentina), Niculae (AJ Auxerre) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart). "In functie de forma lor sportiva, de starea de sanatate si de statutul pe care il au la echipele lor de club, as putea sa renunt la unul sau la altul dintre cei 12 jucatori convocati’’, a spus Piturca.

Numele fotbalistilor din Liga I care vor fi convocati pentru aceste doua partide vor fi anuntate dupa disputarea jocurilor din cadrul etapei a 15-a a campionatului. Jucatorii se vor prezenta luni, 12 noiembrie, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogosoaia.

Romania conduce in Grupa G a preliminariilor EURO 2008 si este virtual calificata la turneul final din Austria si Elvetia. Pe locul doi se afla Olanda, urmata, in ordine, de Bulgaria, Albania, Slovenia, Belarus si Luxemburg.