Galeria Art VO este o galerie de arta contemporana ce isi propune promovarea artei contemporane romanesti atat in tara, cat si in strainatate. Dispunand de trei spatii expozitonale, Art Vo permite colaborari cu structuri artistice din tara si din afa
Galeria Art VO este o galerie de arta contemporana ce isi propune promovarea artei contemporane romanesti atat in tara, cat si in strainatate. Dispunand de trei spatii expozitonale, Art Vo permite colaborari cu structuri artistice din tara si din afara granitelor, ceea ce inseamna o solutie viabila de legatura intre artist, arta si receptor. Un eveniment inedit al acestei galerii, cuprins in Programul Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, va asteapta din 2 noiembrie "la (expozitia de arta) "Injuraturi". Intrata in limbajul cotidian, injuratura zilnica incita... Ce inseamna injuratura in Romania de azi? Teoretic niste vorbe urate pe care le auzim la fiecare colt de strada, la televizor, acasa, la scoala etc. Ce valoare au ele in arta? Descoperiti doar daca vizitati aceasta expozitie!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.