Desi poate pentru multe dintre victimele modei nu mai reprezinta o noutate, gigantul suedez H&M (Hennes & Mauritz) isi va deschide portile, in primavara anului 2008, si pe teritoriul romanesc. Initial, intrarea acestei marci pe piata din Roma
Desi poate pentru multe dintre victimele modei nu mai reprezinta o noutate, gigantul suedez H&M (Hennes & Mauritz) isi va deschide portile, in primavara anului 2008, si pe teritoriul romanesc. Initial, intrarea acestei marci pe piata din Romania fusese prevazuta in toamna acestui an, dar pentru ca lucrarile de constructie ale viitorul centru comercial Baneasa Shopping City se vor finaliza abia la anul, iubitorii acestui brand vor mai avea de asteptat cateva luni. Pentru cei mai putin familiarizati cu celebrul H&M, acesta a avut o serie de colaborari cu nume de top din industria modei. De la Karl Lagerfeld, Madonna si Kylie Minogue, urmatoarea colectie H&M este semnata de designerul italian Roberto Cavalli, colectie ce va putea fi admirata din luna noiembrie a acestui an. Nu ne ramane decat sa asteptam pana la anul in primavara, cand ne vom putea bucura si noi, romanii, de colectiile H&M purtand nume celebre.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.