Compania farmaceutica Zentiva va relua producerea medicamentului Distonocalm, astfel incit acesta va fi pus in vinzare in farmacii incepind cu luna ianuarie a anului viitor, dar la un pret aproape dublu decit cel la care a fost vindut pina acum, sust
Compania farmaceutica Zentiva va relua producerea medicamentului Distonocalm, astfel incit acesta va fi pus in vinzare in farmacii incepind cu luna ianuarie a anului viitor, dar la un pret aproape dublu decit cel la care a fost vindut pina acum, sustine ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. "Se vindea cu 1,5 lei, va fi de 3 lei", a precizat Nicolaescu. Zentiva Bucuresti (fost Sicomed) este unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente generice de pe piata romaneasca. Compania ceha Zentiva a achizitionat, in septembrie 2005, societatea de investitii Venoma Holdings Limited, proprietara unui pachet de 51 la suta din actiunile Sicomed, dupa care si-a majorat participatia la circa 75 la suta.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.