Conducatorii campioanei pregatesc aducerea lui Bergodi sau Razvan Lucescu, o infrångere la Craiova, duminica, urmånd a-i fi fatala lui Zenga. Borcea si ai lui nu vor sa-l demita pe italian, deoarece vor fi obligati astfel sa-i achite o c
Conducatorii campioanei pregatesc aducerea lui Bergodi sau Razvan Lucescu, o infrångere la Craiova, duminica, urmånd a-i fi fatala lui Zenga. Borcea si ai lui nu vor sa-l demita pe italian, deoarece vor fi obligati astfel sa-i achite o clauza de reziliere, intentia lor fiind aceea de a provoca demisia lui Zenga.

Au trecut vremurile cand actionarii dinamovisti il ridicau in slavi pe Walter Zenga. Din „antrenor de talie europeana” si „cel mai bun tehnician din campionatul intern”, italianul a ajuns tinta atacurilor dupa ultimele doua semiesecuri,
1-1 cu Poli Timisoara si 0-0 cu Unirea Urziceni. „Am ajuns niste catelusi, nu mai suntem caini, din cauza acestui stil de joc. N-o sa mai tolerez mult situatia actuala”, a spus Cristi Borcea, in timp ce Vasile Turcu l-a completat: „Intrebati antrenorul de ce nu marcam de 100 de minute si de ce jucam asa prost. Orice antrenor ar fi fost in pericol, chiar si Mourinho, nu numai Zenga”.

Picatura care a umplut paharul actionarilor nu este atat jocul slab al „cainilor rosii”, cat atitudinea sfidatoare a lui Walter Zenga. Confo rm unor surse citate de Fanatik, in pauza meciului de la Urziceni, mai exact cand se indrepta spre vestiare, telefonul tehnicianului a sunat. La celalalt „capat al firului” - Cristi Borcea, care, fiind nemultumit de evolutia echipei din prima repriza, i-a sugerat antrenorului sa-l introduca pe Florin Bratu in locul lui Lucian Goian pentru a forta atacul. Zenga a luat foc atunci cand a auzit acest sfat venit de la Oficiala, luand decizia sa-i inchida telefonul in nas celui care ii este sef. „Sa vina el sa faca echipa”, ar fi spus Zenga. Nervos peste masura, tehnicianul nu a avut nici macar puterea sa stea in vestiar decat maximum doua minute, timp in care nu le-a dat nici un sfat jucatorilor sai. La final, conform aceleiasi surse, s-a jurat in fata fotbalistilor dinamovisti ca le va spune tot ce are pe suflet, dar cu alta ocazie. Presedintele executiv al lui Dinamo n-a digerat prea bine felul cum a fost pus la punct si astfel se explica declaratiile acuzatoare de la finalul partidei.

Conducatorii, suparati si pe meniul impus de italian


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.