Lacatus a debutat cu o victorie pe banca tehnica a Stelei, scor 3-1, miercuri seara, in Ghencea, cu Otelul. "Fiara" a fost intampinata cu caldura de 15.000 de spectatori. La intrarea lui Lacatus pe teren, toti cei prezenti pe stadion i-au scandat num
Lacatus a debutat cu o victorie pe banca tehnica a Stelei, scor 3-1, miercuri seara, in Ghencea, cu Otelul. "Fiara" a fost intampinata cu caldura de 15.000 de spectatori. La intrarea lui Lacatus pe teren, toti cei prezenti pe stadion i-au scandat numele si l-au aplaudat, fostul fotbalist stelist, care a castigat 21 de trofee cu gruparea din Ghencea, salutand, la randul sau, tribunele. Numele lui Lacatus a fost scris pe tabela de marcaj, dar si pe panourile publicitare din jurul terenului. Suporterii stelisti de la peluza intai au afisat doua bannere dedicate lui Lacatus: "50 de trofee castigate, cu Lacatus aproape jumatate!" si "7 - Lacatus esti unic!". Fanii de la peluza a doua nu au scapat prilejul de a-i critica pe jucatori si pe finantatorul Gigi Becali: "Prezenti doar pentru Laca si culori, nu pentru mercenari si creditori!". Un alt banner de la Peluza Sud a fost "Inima noastra s-a intors acasa, Laca reprezinta Steaua noastra!". Gigi Becali nu a asistat la primirea facuta lui Lacatus de suporteri, sosind in loja abia dupa trei minute de la inceperea meciului.
"Sunt multumit de joc si de rezultat. E important pentru toti si pentru moralul jucatorilor, care era un pic scazut. Sunt sigur ca daca vom castiga in continuare veti vedea evolutii din ce in ce mai bune. Am mai avut si momente de suferinta, pe care trebuie sa le remediem, dar victoria conteaza. Intotdeauna am spus: conteaza sa inscriem un gol mai mult decat adversarul. Avem nevoie de rezultate, care pot veni si in urma unui joc bun, iar daca se va intampla acest lucru probabil se va ajunge din nou ca, atunci cand vin in Ghencea, adversarii sa nu se gandeasca la puncte, ci la cate goluri vor primi, asa cum era in trecut", a spus Lacatus. "Sunt fericit ca am venit inapoi la Steaua, orice antrenor care ajunge sa imbrace treningul Stelei e obligat sa realizeze multe, iar eu sunt constient de asta. Stiu ce risc, dar sper sa raman aici cat se poate de mult. Depind de rezulate. E timp sa semnez contractul, pana acum timpul a fost scurt, nu m-a interesat in mod special perioada. Am inceput bine si sper sa continui la fel. Le multumesc din suflet suporterilor. Sper sa fie cat mai multi, avem nevoie ca publicul sa fie al 12-lea jucator", a adaugat "Fiara". Lacatus a mai spus ca "ros-albastrii" nu abandoneaza lupta pentru titlu. "Se poate sa castigam titlul, nu e usor, dar nu vom abandona. CFR are un avans destul de mare, dar mai e de jucat si in fotbal nu se stie niciodata. Asa cum Steaua a avut o perioada mai slabuta, se poate intampla si la ei, iar noi trebuie sa profitam. Daca vom castiga restantele, sase puncte nu sunt chiar asa multe", a spus Lacatus. De partea cealalta, antrenorul Otelului, Petre Grigoras, a declarat ca echipa sa a fost din nou "spitalul de urgenta", ajutand Steaua sa-si revina dupa o perioada nefasta. "Din pacate, si acum am fost spitalul de urgenta, am resuscitat-o pe Steaua. Am facut, insa, progrese: de la 6-1 si 4-1 la 3-1! Ar trebui sa ne felicitam!", a spus, ironic, Grigoras. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.