Anchetatorii au gasit cinci bilete de adio lasate de cei doi tineri care, cu doua zile in urma, s-au sinucis aruncandu-se de pe un bloc din Capitala, inscrisuri prin care acestia isi motiveaza gestul si cer iertare celor pe care i-au facut sa sufere, au informat surse din Politie.

"Imi pare rau mama si tata. V-am iubit pe amandoi si imi pare rau ca v-am iubit pe amandoi, imi pare rau ca o sa ramaneti fara mine, dar toata lumea o sa ajunga unde am ajuns noi", scrie Alexandru Mihai Iamandi in biletul de adio gasit de anchetatori pe acoperisul blocului de pe care acesta s-a aruncat.

In al doilea bilet al sau, adresat rudelor si prietenilor, Iamandi motiveaza ca el si prietenul sau au recurs la acest gest pentru ca nu mai suportau "chinurile vietii".

Pe acoperisul aceluiasi imobil, politistii au gasit alte trei bilete, scrise de Andrei Tataru, adresate cunoscutilor sai.

"Eu si tovarasul meu mergem intr-o lume mai buna, iar cei pe care i-am iubit o sa fim alaturi de voi. Nu faceti si voi asta pentru ca nu e bine, noi am facut asta pentru ca aveam aceleasi probleme", explica Tataru.

Tot el a lasat un bilet de adio unei fete - Lidia -, careia ii spune ca a luat decizia de a merge, alaturi de Alexandru, "intr-o lume mai buna".

"Draga Robert, sa stii ca ai fost fratele meu si tineam la tine. Sa stii ca te voi apara de tot ce este mai rau mereu voi veghea asupra ta", se arata in cel de al treilea bilet al tanarului.

Potrivit anchetatorilor, cei doi tineri - Alexandru Mihai Iamandi (19 ani) si Andrei Constantin Tataru (22 de ani) - s-au legat cu un lant de gat, au luat o bucata de beton din acoperisul blocului, apoi s-au aruncat de pe acoperisul imobilului, unul cazand pe copertina de la intrarea in bloc, iar celalalt ramanand atarnat pana un vecin a taiat lantul.

Surse din anturajul celor doi declarau ca acestia s-au lasat de scoala, unul fiind fost elev al Grupului ªcolar "Republica", iar celalalt al Liceului nr.19 . Tatal lui Andrei Tataru este decedat, iar al celeilalte victime este inchis pentru trafic de droguri. Mama lui Alexandru Iamandi este plecata la munca in strainatate, fiind angajata pe un vas de croaziera.

Vecinii declarau, imediat dupa incident, ca cei doi s-au urcat pe bloc, miercuri, in jurul orei 15.30, amenintand ca se sinucid, dar vecinii au crezut ca vor doar sa faca spectacol.

Potrivit vecinilor, cei doi erau cunoscuti in cartier ca fiind consumatori de droguri, in special de heroina injectabila.
Mediafax