Rusia va majora taxele impuse exporturilor de petrol la nivelul record de 275,4 dolari pe tona, incepand cu 1 decembrie, pentru a tine pasul cu evolutia pietelor din intreaga lume, a declarat un oficial al Ministerului Finantelor, citat de Budapest B
Rusia va majora taxele impuse exporturilor de petrol la nivelul record de 275,4 dolari pe tona, incepand cu 1 decembrie, pentru a tine pasul cu evolutia pietelor din intreaga lume, a declarat un oficial al Ministerului Finantelor, citat de Budapest Business Journal. Guvernul rus revizuieste taxele impuse exporturilor de titei si de produse petroliere la fiecare doua luni. "Pretul mediu observat in perioada septembrie - octombrie a fost de 76,89 dolari pe baril. Prin urmare, taxa asupra exporturilor la petrol ar putea fi fixata la 275,4 dolari pe tona", a afirmat vicepresedintele departamentului vamal al Ministerului, Alexander Sakovich, potrivit Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.