Orgoliile personale de la varful politicii romanesti au aruncat tara in haos cu ocazia organizarii simultane a alegerilor europarlamentare si a referendumului, considera directorul adjunct al IPP, Adrian Moraru. In opinia sa, deciziile care se iau in
Orgoliile personale de la varful politicii romanesti au aruncat tara in haos cu ocazia organizarii simultane a alegerilor europarlamentare si a referendumului, considera directorul adjunct al IPP, Adrian Moraru. In opinia sa, deciziile care se iau in contradictoriu de la Palatele Cotroceni si Victoria dovedesc ca orgoliile personale ale oamenilor aflati in acest moment in fruntea tarii prevaleaza in fata interesului cetatenilor si ca cei care ar trebui sa ne reprezinte interesele pun prea putin pret pe nevoile oamenilor. "Nici macar in preajma folosirii instrumentului fundamental al democratiei, exprimarea optiunii de vot a cetatenilor, aceste orgolii nu sunt lasate la o parte, ci, dimpotriva, se incearca a se castiga imagine prin aruncarea tarii in haos si plasarea vinei pentru acest fapt in curtea adversarului politic", precizeaza Moraru. IPP solicita Guvernului sa isi asume cu maxima responsabilitate organizarea alegerilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.