Formatia valceana joaca maine, in deplasare, cu FTC Budapesta, in grupa D a Ligii Campionilor. In caz de victorie, fetele lui Tadici se pot considera ca si calificate in faza urmatoare a competitiei.       Cele doua echipe abordeaz
Formatia valceana joaca maine, in deplasare, cu FTC Budapesta, in grupa D a Ligii Campionilor. In caz de victorie, fetele lui Tadici se pot considera ca si calificate in faza urmatoare a competitiei.       Cele doua echipe abordeaza meciul cu stari de spirit diferite. Daca Oltchim a invins in primul joc pe Viborg (Danemarca), una dintre favoritele Ligii, cu 33-30, unguroaicele au pierdut in deplasare, scor 22-19, intalnirea cu Buducnost (Muntenegru). Campioana Romaniei este favorita si prin prisma ultimelor rezultate directe, in primavara, in semifinalele Cupei Cupelor, "alchimistele" impunandu-se atat la Ramnicu-Valcea (36-23), cat si la Budapesta (28-27), pentru ca ulterior sa castige trofeul. Meciul va incepe la ora 18:15 si va fi transmis de Sport.ro.     PROGRAM. Alte cinci echipe romanesti sustin in acest week-end meciuri din turul trei al cupelor europene. In Cupa Cupelor, Rulmentul Brasov joaca in deplasare, azi si maine, ambele manse cu Anagennisi Artas (Grecia), in timp ce "U" Jolidon Cluj primeste vizita echipei Dornbirn Schoren (Austria). Primul meci s-a disputat aseara, iar cel de-al doilea are loc azi. Tot astazi, in Cupa EHF, HCM Baia Mare intalneste pe teren propriu pe Ikast (Danemarca), returul fiind programat la 10 noiembrie. In Challenge Cup, Dunarea Braila joaca pe teren propriu sambata si duminica cu ZRK Ljubunski (Bosnia), iar Tomis Constanta intalneste astazi, acasa, pe Elipdes Dramas (Grecia).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.