Catalin Maruta ii va avea astazi invitati la "Happy Hour" si pe cativa dintre reprezentantii "La bloc", care vin sa spuna in direct la Pro TV povestea celui mai longeviv sitcom din Romania, ajuns la incredibila performanta de 500 de episoade. "Daca m
Catalin Maruta ii va avea astazi invitati la "Happy Hour" si pe cativa dintre reprezentantii "La bloc", care vin sa spuna in direct la Pro TV povestea celui mai longeviv sitcom din Romania, ajuns la incredibila performanta de 500 de episoade. "Daca ma gandesc la cati oameni au lucrat la aceste 500 de episoade - isi incepe confesiunea actorul Mihai Coada, care da viata personajului Nelu Curca - echivalente cu 140 de filme de lungmetraj, ma simt umil in fata muncii lor: colegi actori, colegi colaboratori, regizori, scenaristi, zeci de colegi din corpul tehnic, mii de metri de beta si mii de ore de munca la montaj. Prima data cand m-a strigat cineva pe strada Neluleee! am fost socat. A doua oara am raspuns cu o gluma. In alta situatie am dat mana cu un admirator, dar cand ma intalnesc cu copii care rad cu gura pana la urechi si se joaca de-a 'La bloc>> sau se imbulzesc la autografe, imi dau seama ca nu-mi mai apartin, ca nimeni nu stie ca ma cheama Mihai si ca toti isi vor aminti de un Nelu Curca care ii face sa rada inainte de culcare. Le-am dat pilula de ras si au adormit cu zambetul pe buze".
Mariana Danescu, Alina Chivulescu, Ionut Iftimoaie, Cosmin Selesi sunt la fel de emotionati de numarul impresionant de episoade ale serialului "La bloc", indiferent de momentul sosirii lor in echipa. "Eu am doi ani de 'La bloc>>, deci pot spune ca abia incep sa merg in picioare. Dar astept cu nerabdare ziua cand voi avea sapte, adica voi merge la scoala", glumeste Vasile Muraru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.