Consilierii municipali au amanat, ieri, discutarea proiectului de hotarare pentru aprobarea unui schimb de terenuri cu omul de afaceri Costica Constanda pentru diferenta de teren pe care o are in proprietate pe malul Lacului Floreasca, cu terenul Dep
Consilierii municipali au amanat, ieri, discutarea proiectului de hotarare pentru aprobarea unui schimb de terenuri cu omul de afaceri Costica Constanda pentru diferenta de teren pe care o are in proprietate pe malul Lacului Floreasca, cu terenul Depoului RATB Victoria.
Amanarea discutarii proiectului de hotarare a fost aprobata cu majoritatea voturilor consilierilor prezenti la sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).
Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a afirmat intr-o conferinta de presa, ca Adriean Videanu s-a transformat "din avocat, in negociator" al omului de afaceri Costica Constanda, referindu-se la schimbul de terenuri propus de edilul sef al Capitalei in sedinta CGMB.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.