La fel ca in celebrele bancuri cu relatarile de la Radio Erevan care ne descreteau fruntile in perioada ceausista, echipamentul sportiv al reprezentativei de rugby a Rusiei care a disparut marti noapte ar fi fost recuperat. Cel putin asa sustin po
La fel ca in celebrele bancuri cu relatarile de la Radio Erevan care ne descreteau fruntile in perioada ceausista, echipamentul sportiv al reprezentativei de rugby a Rusiei care a disparut marti noapte ar fi fost recuperat. Cel putin asa sustin politistii Sectiei 6, care au anuntat ca echipamentul respectiv n-a fost furat, ci depozitat de angajatii hotelului din incinta Complexului Studentesc "Tei" intr-o anexa pentru a evita disconfortul celorlalti clienti!
Misterul disparitiei echipamentului sportiv al reprezentativei de rugby a Rusiei de pe holurile hotelului din Complexul Studentesc "Tei" pare sa fi fost elucidat, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti anuntand, ieri, ca ghetele de joc, tricourile si treningurile rugbistilor rusi n-au fost furate, ci doar depozitate intr-o anexa de catre angajatii hotelului. "In ziua de 31 octombrie 2007, in jurul orei 10, Sectia 6 Politie a fost sesizata de catre receptionerul hotelului cu privire la faptul ca au fost sustrase ghetele de antrenament ale echipei de rugby. Avand in vedere sesizarea, la fata locului s-a deplasat grupa operativa care a constatat ca, in seara de 30 octombrie, dupa terminarea antrenamentului, jucatorii au lasat ghetele de antrenament umede pe holul hotelului sub calorifere. Ca urmare, reprezentantii hotelului au dispus ca ghetele sa fie depozitate intr-o anexa - oficiu, intrucat creau o imagine negativa si disconfort. Totodata, antrenorul principal al echipei Rusiei a declarat ca a fost o neintelegere si atat el cat si sportivii nu mai au nici o obiectiune", se arata intr-un comunicat remis, ieri, de DGPMB. Pe de alta parte, insa, surse din cadrul delegatiei ruse, citate de Mediafax, precizeaza ca echipamentul n-a fost gasit, dar o doamna care s-a prezentat a fi din conducerea hotelului le-a spus sa nu mai declare nimic pentru ca vor primi suma de 2000 de euro ca sa-si cumpere ceea ce le-a disparut. Varianta este sustinuta si de un oficial al FRR, care a afirmat ca, in realitate, obiectele disparute n-au fost recuperate, forul rugbystic roman urmand sa le ofere jucatorilor rusi zece perechi de ghete de joc pentru meciul de duminica, de pe stadionul Arcul de Triumf, contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.