Dupa o absenta de 7 luni (cauzata de o grava accidentare la glezna), internationalul englez Gary Neville a revenit pe gazon, evoluand timp de 56 de minute pentru echipa de rezerve a celui mai bogat club de fotbal din lume, Manchester United. In varst
Dupa o absenta de 7 luni (cauzata de o grava accidentare la glezna), internationalul englez Gary Neville a revenit pe gazon, evoluand timp de 56 de minute pentru echipa de rezerve a celui mai bogat club de fotbal din lume, Manchester United. In varsta de 32 de ani, fundasul echipei conduse de pe banca tehnica de Sir Alex Ferguson, si-a facut revenirea in tricoul campioanei ``Premiership`` in fata rezervelor de la Stockport, ``contribuind``, cu un cartonas galben si un autogol, la victoria colegilor de la ``MU`` (scor final : 6-1).  Daca Neville va reveni la forma care l-a consacrat, ramane de vazut. Cert este ca Manchester United a fost foarte aproape sa il inregimenteze in vara pe togolezul Emmanuel Adebayor, cel care a preferat in cele din urma sa isi prelungeasca (pentru inca 4 ani) contractul cu adversara Stelei din grupele Champions League, Arsenal Londra. ``In aceasta vara am fost contactat de United. A fost foarte flatant. Acest lucru mi-a dat incredere in mine. Daca o echipa precum Manchester United se intereseaza de tine, inseamna ca esti foarte bun. Dupa o discutie cu Arsene Wenger, care m-a asigurat ca voi fi titular in continuare, am semnat totusi un nou contract. Arsenal este un club mare si avem o echipa fantastica. Ne simtim ca intr-o mare familie aici``, a declarat Adebayor, intr-un interviu acordat cotidianului ``The Sun``.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.