Ministerul Mediului a initiat o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in 110 orase si in cele sase sectoare ale Capitalei, actiunea urmand sa aiba loc sambata, 3 noiembrie. Astfel, companiile de salubritate vor t
Ministerul Mediului a initiat o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in 110 orase si in cele sase sectoare ale Capitalei, actiunea urmand sa aiba loc sambata, 3 noiembrie. Astfel, companiile de salubritate vor trece pe fiecare strada, de unde vor colecta aceste deseuri, pe care le vor duce, ulterior, la reciclatorii autorizati. Actiunea va fi una voluntara pentru firme, fara a se impune o eventuala marire a taxei de salubrizare, a declarat, ieri, ministrul mediului, Attila Korodi. Oficialul a lansat un apel catre locuitorii oraselor care iau parte la aceasta campanie „sa faca un gest simplu si necesar“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.