Vinexport SA Focsani, unul dintre principalii producatori de vin de pe piata romaneasca,  estimeaza pentru 2007 o crestere cu 20% a cifrei de afaceri, la 50,4 milioane de lei.
Compania a inregistrat in 2006 un business de 42 milioane de lei
Vinexport SA Focsani, unul dintre principalii producatori de vin de pe piata romaneasca, estimeaza pentru 2007 o crestere cu 20% a cifrei de afaceri, la 50,4 milioane de lei.
Compania a inregistrat in 2006 un business de 42 milioane de lei, in urcare cu 38% fata de 2005, iar profitul brut a urcat la 707.000 de lei, de peste zece ori mai mult ca in 2005.
Compania din Focsani produce vinuri recunoscute din soiurile Feteasca Neagra, Babeasca Neagra, Sauvignon Blanc, Galbena de Odobesti, Feteasca Regala, Muscat Ottonel, Cabernet Sauvignon, Riesling Italian, cultivate in podgoriile Cotesti, Odobesti, Nicoresti si Dealurile Vrancei.
Vinexport SA Focsani a lansat de curand doua noi sortimente de vinuri: Codul lui Merlot si Visul unei nopti cu Feteasca Regala. ''Noile produse Vinexport SA Focsani se adreseaza cu precadere segmentului HoReCa, dar se vor gasi si in retelele de hipermarketuri. Datorita sistemului de ambalare folosit, vinul nu va putea fi falsificat", a declarat Ciprian Bogoi, Brand Manager Vinexport SA Focsani.
Compania are in prezent un numar de 250 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.