Arnold Schwarzenegger a facut aceasta declaratie in timpul unui interviu pentru revista GQ, in care guvernatorul californian a tinut sa sublinieze ca "nu a luat niciodata droguri". Jurnalistul care l-a intervievat, Piers Morgan, fost editor al cotidi
Arnold Schwarzenegger a facut aceasta declaratie in timpul unui interviu pentru revista GQ, in care guvernatorul californian a tinut sa sublinieze ca "nu a luat niciodata droguri". Jurnalistul care l-a intervievat, Piers Morgan, fost editor al cotidianului britanic Daily Mirror, a incercat sa-l faca pe Schwarzenegger sa recunoasca faptul ca a luat droguri in trecut. In "Pompand fierul/ Pumping Iron", documentarul despre culturism care i-a lansat cariera fostului star hollywoodian, in urma cu 30 de ani, exista o scena in care acesta este prezentat fumand marijuana.
"Aceea nu este un drog. Este o frunza", a replicat Schwarzenegger, in varsta de 60 de ani. "Crede-ma pe cuvant, drogul meu era fierul", a adaugat acesta.
Documentarul, realizat de George Butler in 1977, a fost relansat in 2002, inainte ca Schwarzenegger sa candideze pentru postul de guvernator al Californiei. Fostul actor nu a parut ingrijorat, insa, pentru imaginea sa: "Am fumat o tigara cu marijuana si am tras in piept. Ideea este ca pe atunci erau anii '70. De atunci nu m-am mai atins de droguri", a spus Schwarzenegger, care a adaugat ca politicienii care au luat droguri de clasa A nu constituie neaparat o problema de interes public. "Ce ai alege? Un politician care a luat droguri, dar nu a spus nimic, si care dupa aceea a luat cele mai bune decizii si a incercat sa imbunatateasca lucrurile? Sau un politician care spune ca a luat droguri, dar ia cele mai proaste decizii pentru tara sa", a intrebat Schwarzenegger. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.