Tamango, consilier onorific al premierului Calin Popescu-Tariceanu pentru problemele romilor, a primit titlul "Louis Armstrong al jazz-ului".


OFERTA RESPINSA. Dupa ce a infierbantat atmosfera la Sibiu, la prima editie a festivalului
Tamango, consilier onorific al premierului Calin Popescu-Tariceanu pentru problemele romilor, a primit titlul "Louis Armstrong al jazz-ului".


OFERTA RESPINSA. Dupa ce a infierbantat atmosfera la Sibiu, la prima editie a festivalului a€žWorld Music Days", marturisind pe scena ca a suferit mult cat a stat in puscarie, dar ca acum s-a cumintit, Tamango a declarat sambata, ca nu este interesat sa cante pentru regele Cioaba sau imparatul Iulian al tiganilor. a€žEu sunt consilierul lui Tariceanu. Nu ma intereseaza sa cant la tiganii dumneavoastra de la Sibiu (la regele Cioaba si la imparatul Iulian ). Sa fie sanatosi. Noi suntem artisti. Am atestat. Noi am cantat in lume, mai ales in Marea Britanie".


FESTIVAL. Trupa Tamango Shukar canta muzica ursareasca, veche de un secol, dar repusa in valoare pe ritmuri de jazz, fiind una din cele mai aplaudate prezente la festivalul de la Sibiu. Tamango a concertat pana acum in zece tari europene, bucurandu-se de succes. Repertoriul este extrem de vast si original: de la doine de jale sau puscarie, pana la improvizatii de jazz sau hore tiganesti pline de ritm si vitalitate. World Music Days este un festival ce incearca sa deschida gusturile muzicale ale sibienilor, obisnuiti cu cel mai longeviv festival de jazz din Romania, care are un renume consolidat in peste 30 de ani. Festivalul se va incheia sambata seara. Tamango la Divertis Mall


Tamango si Hara 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.