Fanii rapidisti au continuat sa protesteze la adresa lui Rednic prin mai multe bannere afisate in timpul meciului. La tribuna a doua, un grup de aproximativ 50 de persoane a afisat urmatoarele mesaje: "Zi-ne cand e urmatoarea ta aniversare / O sa sti
Fanii rapidisti au continuat sa protesteze la adresa lui Rednic prin mai multe bannere afisate in timpul meciului. La tribuna a doua, un grup de aproximativ 50 de persoane a afisat urmatoarele mesaje: "Zi-ne cand e urmatoarea ta aniversare / O sa stim ce cadou sa-ti luam la plecare!", "Afara din Giulesti!", "Plini de mandrie, nu vom inchide gura niciodata - Mircea Rednic, pleaca!", "Te-ai vandut... ai stat capra... inapoi in sufletele noastre niciodata!". Cateva mesaje anti-Rednic au aparut si in galeria Rapidului: "Istoria Rapidului o patati!", "Onoarea noastra nu tolereaza mercenarii!". In galerie au aparut si bannere cu numele lui George Copos, Constantin Zotta si Mircea Rednic si multe altele cu "Plecati!", mesaje afisate si la Iasi, la meciul din deplasare cu Politehnica. De asemenea, pe stadion s-a scandat in cateva randuri "Mircea Rednic, lasa-ne!". Imediat dupa finalul meciului, fanii rapidisti au scandat "Mircea Rednic, esti o mizerie!" si "Demisia!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.