In perioada 1-8 noiembrie, Teatrul de Comedie este gazda proiectului "Comedia tine la tineri", editia a treia. Repre­zen­tatiile spectacolelor vor avea loc la Sala Studio, unde intrarea este libera, in limita locurilor disponibi
In perioada 1-8 noiembrie, Teatrul de Comedie este gazda proiectului "Comedia tine la tineri", editia a treia. Repre­zen­tatiile spectacolelor vor avea loc la Sala Studio, unde intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Spectacolul "Emigrantii", de Mrozek, are loc la 1, 3 si 8 noiembrie. Protagonisti, Alexandru Unguru si Florin Lazarescu. Regia, Zalan Zakarias. La 2 si 4 noiembrie va fi prezentat spectacolul "Zoo Story", de Edward Albee, in regia Silviei Dumitriu, cu Adrian Anghel si Sorin Dinculescu. Ca si in cazul editiilor anterioare, cel mai bun spectacol va ramane in repertoriul teatrului, iar celui mai bun regizor i se va acorda sansa de a monta pe scena Teatrului de Comedie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.