Un copil roman in varsta de patru ani a fost internat, luni dupa-amiaza, in spitalul pediatric Meyer din Florenta, el prezentand numeroase vanatai pe corp si chiar urme de arsuri de tigara, relateaza cotidianul Corriere della Sera.   SUS
Un copil roman in varsta de patru ani a fost internat, luni dupa-amiaza, in spitalul pediatric Meyer din Florenta, el prezentand numeroase vanatai pe corp si chiar urme de arsuri de tigara, relateaza cotidianul Corriere della Sera.   SUSPECTUL. Medicii spitalului, care au suspectat un caz de maltratare a minorului, au sesizat tribunalul pentru minori. Cadrele medicale banuiesc ca echimozele ar fi putut fi provocate de batai si lovituri repetate. Copilul a fost adus la spital de agentii politiei municipale din Pontassieve, localitate din apropiere de Florenta, care au intervenit la cererea serviciilor sociale. La spital s-a deplasat de asemenea un echipaj al carabinierilor, chemat de personalul centrului medical deoarece concubinul mamei copilului, cetatean italian in varsta de 28 de ani, s-a prezentat cerand sa i se permita sa scoata minorul din spital. Barbatul a fost insotit la sectia de politie, pentru investigatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.