Exproprierile de terenuri necesare lucrarilor de extindere a DN 1 vor afecta si Antena 1, cel mai probabil urmand sa fie preluata parcarea televiziunii din Baneasa, a declarat Mihai Grecu, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Dr
Exproprierile de terenuri necesare lucrarilor de extindere a DN 1 vor afecta si Antena 1, cel mai probabil urmand sa fie preluata parcarea televiziunii din Baneasa, a declarat Mihai Grecu, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

"Vom expropria Antena 1 si cel mai probabil le vom lua parcarea. Trebuie sa vad cum, pentru ca este posibil sa existe unele neintelegeri", a afirmat Grecu dupa un seminar pe teme de infrastructura.

Printre proprietarii terenurilor situate langa DN 1 si care ar putea fi expropriate se numara, totodata, Petrom, Loteria Romana, Mol Romania, Lukoil Downstream si Antrepriza Constructii Montaj Bucuresti.Mediafax 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.