Handbalistele de la Oltchim Rm. Valcea au debutat cu dreptul in grupele Ligii Campionilor, dupa ce au trecut, duminica seara, de liderul campionatului danez, Viborg KH, cu scorul de 33-30 (18-15), spre satisfactia celor 2000 de fani prezenti in tribu
Handbalistele de la Oltchim Rm. Valcea au debutat cu dreptul in grupele Ligii Campionilor, dupa ce au trecut, duminica seara, de liderul campionatului danez, Viborg KH, cu scorul de 33-30 (18-15), spre satisfactia celor 2000 de fani prezenti in tribunele Salii Sporturilor "Traian". Dornice sa-si puna rapid adversarele la punct, elevele antrenorului Gheorghe Tadici (foto) au demarat in forta si, dupa sase minute, conduceau deja la o diferenta de cinci goluri. Dominatia valceana o continuat si dupa revenirea fireasca a danezelor, care au echilibrat situatia in minutul 19, scor 10-8, Galca (10 goluri), Bese (4), Maier (9) si Meirosu (4) reusind din nou sa gaseasca drumul spre gol, in vreme ce Luminita Dinu a ferecat poarta, astfel ca la pauza Oltchim conducea cu 18-15. Repriza secunda a debutat cu un galben vazut de Tadici pentru intrarea cu intarziere a jucatoarelor pe teren, iar Viborg parea ca a gasit solutii pentru a opri ofensiva valceana, egaland in minutul 44 la 24. Cu Talida Tolnai in poarta si cu Ionela Galca excelenta pe semicerc, Oltchim se distanteaza din nou si reuseste sa-si conserve avantajul pana la final, in ciuda eforturilor oaspetelor de a scoate un rezultat favorabil. Cum in cealalta partida a grupei D, Buducnost Podgorica a invins FTC Budapesta, cu 22-19, Oltchim s-a instalat in fotoliul de lider si are mari sanse sa acceada in faza superioara. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.