Actrita galeza Catherine Zetta-Jones... agita mass-media americana. "Sufera sau nu de anorexie?", s-au intrebat ziaristii carora nu le scapa niciun detaliu referitor la comportamentul, silueta, vestimentatia sau intrigile amoroase din viata starurilo
Actrita galeza Catherine Zetta-Jones... agita mass-media americana. "Sufera sau nu de anorexie?", s-au intrebat ziaristii carora nu le scapa niciun detaliu referitor la comportamentul, silueta, vestimentatia sau intrigile amoroase din viata starurilor. Nici Zetta-Jones nu le-a scapat. Actrita, casatorita cu Michael Douglas, cu care are doi copii, a potolit repede vocile curiosilor cautatori de subiecte, care mai de care mai socante. "Mi-am schimbat regimul alimentar pentru ca vreau sa-mi mentin silueta", a explicat Catherine. Fraza respectiva a fost retinuta din declaratia facuta de actrita la sfarsitul saptamanii trecute si publicata in magazinul american People. Asadar, Zetta-Jones nu a devenit anorexica, dar i-a lamurit pe deplin pe aceia care isi faceau griji in privinta siluetei ei ce pierdea kilograme. In interviul acordat revistei amintite, actrita povesteste cum sotul sau a descoperit comentariile calomnioase in presa. Actorul din "King of California" i-a adus celebrei lui sotii mai multe jurnale cu articole pe aceasta tema. Starul, departe de a face o criza de nervi, a marturisit ca a izbucnit intr-un hohot de ras. "Michael este interesat de imaginea mea. El mi-a relatat ceea ce susotesc oamenii, ca eu sufar de anorexie. Am eu aerul ca sunt anorexica? “Sincer." Deci, regimul ei alimentar poarta ... toata vina. Dar oare, in ce consta? este intrebarea pe care si-o pun aceiasi curiosi. Sau invidiosi. Actrita a declarat ca a exclus din alimentatie painea, pe care "o adora". Atat si nimic mai mult. Un prilej de a mai starni comentarii in jur.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.